JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Tavy Lazar - Wedding Planner
Tavy Lazar - Wedding Planner
Tavy Lazar - Wedding Planner

Vizitatori

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday4
mod_vvisit_counterSaptamana Asta45

Online Acum 1

1. INTRODUCERE

Acest site este creat si intretinut de SC RVN NEST SRL; proprietarul site-ului este SC TAVY LAZAR EVENTS SRL. Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare ale site-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare.

SC TAVY LAZAR EVENTS SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului ,de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. In cazul comenzilor efectuate sub acceptarea vechilor conditii si termeni, se va onora comanda cu aplicarea acestora din urma.

2. CONTINUT

SC TAVY LAZAR EVENTS SRL defineste prin continut, toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice.

Trimiterile sau legaturile facute de SC TAVY LAZAR EVENTS SRL catre continut extern se fac atat din proprie initiativa cat si la propunerea partenerilor sau a vizitatorilor site-ului.

SC TAVY LAZAR EVENTS SRL nu isi asuma responsabilitatea de buna funcionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora. Continutul trimis de catre vizitatorii ai site-ului prin intermediul serviciilor de free e-mail sau free web hosting, nu este proprietatea SC TAVY LAZAR EVENTS SRL. De asemenea, SC TAVY LAZAR EVENTS SRL nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus.

SC TAVY LAZAR EVENTS SRL poate restrictiona accesul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului, in cazul in care continutul afisat de catre acestia este de natura pornografica, xenofoba sau poate produce prejudicii de orice natura asupra unei persoane fizice , unei persoane juridice sau a unui grup de persoane.

3. DREPTURI DE AUTOR

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de SC TAVY LAZAR EVENTS SRL sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a SC TAVY LAZAR EVENTS SRL Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea SC TAVY LAZAR EVENTS SRL sau a parterilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterior.

4. REGULI DE CONFIDENTIALITATE

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de firma noastra numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. . Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne. TAVY LAZAR EVENTS se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. TAVY LAZAR EVENTS se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de email unor terti. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.


5. Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul SC TAVY LAZAR EVENTS SRL si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC TAVY LAZAR EVENTS SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil , se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

6. Forta majora

SC TAVY LAZAR EVENTS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care TAVY LAZAR EVENTS nu este responsabila.

7. Clientul accepta sa adere la acest regulament.

Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile. Utilizarea serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti deacord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.